Karttapalautetyökalun käyttöohje

Navigointi tietokoneella

Tietokoneen selaimella navigointi tapahtuu hiirellä:

• Vasemmalla napilla liikutaan kartalla vaakasuunnassa

• Keskinapin rullalla tai keskinapilla zoomataan

Navigointi mobiililaitteilla

Mobiililaitteen selaimella navigointi tapahtuu sormilla:

• Yhdellä sormella liikutaan vaakasuunnassa

• Kahdella sormella zoomataan

Palautteen antaminen

Palaute annetaan oikeassa reunassa olevalla "Feedback" napilla, joka avaa yleisen palautelomakkeen näytön oikeaan reunaan:

• Vastaa kysymyksiin haluamallasi tavalla

• Klikkaa kartalta tarkempi sijainti, jos palautteesi koskee jotain tiettyä paikkaa

Palautteeseen tallennetaan automaattisesti käyttäjän karttanäkymä. Mikäli käyttäjä on klikannut palautteelle myös sijainnin kartalta, tallentuu tämä myös palautteen mukana.

Kun annatte palautetta tietystä asiasta, teidän kannattaa liikkua kartalla siten, että palautteen kohde näkyy selkeästi karttanäkymässä. Näin palautteiden käsittelijät tietävät, mitä kohdetta tarkoitatte palautteessa.

Lopuksi palaute lähetetään "Send" napilla.

Valmiit näkymät

Karttapalautetyökaluun on tallennettu valmiita näkymiä, joiden avulla voi nopeasti siirtyä paikasta toiseen. Näkymät aktivoidaan alapalkin "Saved views" napista. Näkymää klikkaamalla kamera siirtyy näkymän mukaiseen uuteen sijaintiin.